Stella világa

Stella világa

NŐ vagyok

Elveszve a saját testemben

2018. október 21. - Estrelinha

A mai "énidőmet" kivételesen nem edzéssel töltöttem, nem egy forró fürdővel és nem az udvar végében 10 perc csöndre vágyva. Ma NŐ voltam. Fogtam a "sminkkészletemet" (egy szemceruza, egy szempillaspirál és egy rúzs, lehet túlzás készletnek nevezni :D ) egy csodálatos vándorkendőt és kimentem a napsütésbe. Látni akartam magam NŐként, nem a melegítőalsómba bújva, lebukott pólóban, nyálas háttal - a hordozós anyukák ismérve-, hanem megismerni az új arcomat.

 

Mikor néztetek utoljára tükörbe? Úgy igazán? Nem a reggeli táskás szemeiteket törölgetve, nem az őszhajszálaitokat elemezgetve - nekem megjelent az első ősz szemöldököm :D - , hanem keresve valami szépet magatokon! Hajrá! Mai házi feladat: Keress legalább három dolgot magadon, ami tetszik, amire büszke vagy!

Kezdem én:

- szeretem a szemem

- imádom a hajam s a mostani frizurámat

- szeretem a lábaimat és örülök neki, hogy meghálálják a sok edzést és egyre formásabbak

 

Kendő: Skandaloom https://www.facebook.com/skandaloom/

Kölcsönözhető: Kendőország https://www.facebook.com/kendokolcsonzo/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2014314169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása