Stella világa

Stella világa

Barbro Design, szerintem

2018. március 11. - Estrelinha

Barbro Design, szerintem

A babahordozással való ismerkedés során újabb és újabb Wahm márkákat sodor elém az élet és a Facebook. Fóris Barbara munkái egyedülállóak a magyar piacon, ha szembejön veled egy, rögtön jön a felismerés "Na igen, ez egy Barbro!" Barbi nem csak babahordozókendőket készit, de csodaszép kiegészítőket és ruhadarabokat is választhatunk az Etsyn található boltjában.

Hozzám most egy karikás kendő érkezett, 95% pamut 5% lurex összetételben. A kézi szövött kendőkhöz híven hihetetlen puhaságú darabról van szó, a felvetés a korallzátonyok tengeri hangulatát , a lurex szálak fénye pedig a tenger felszínén megcsillanó napsugarakat varázsolja elénk. A kendő ready-to-wear állapotban érkezett, egyedi tárolótáskában, igy azonnal ki is próbálhattam. A képen egy 3,5kgs gyakorlóbabával kötöttem, igazán könnyen kezelhető, köthető kendőnek bizonyult. 

A kendő úgynevezett SemiCustom módon készült, melynek során egy kész felvetésbe csatlakozik bele a megrendelő, tehát az alapszínek és a minta adott, de saját választású keresztszállal szövi le a készítő. Ezzel lényegesen lerövidül az elkészítési idő, mégis egy egyedi darabhoz juthat a megrendelő. A Lagúna karikás kendő sötétkékből zöldbe átmenő keresztszállal lett leszőve , ennek köszönhetően minden centije más-más színben vibrál.

Értékelés: a kendő az ízlésemnek és kéréseimnek megfelelően, magas minőségben készült el, a foglalástól számított két hónapon belül. A készítő kommunikációja gyors és kedves volt, a csomag ízlésesen csomagolva, hibátlan állapotban a megbeszélt időben eljutott hozzám. 

A készítő elérhetőségei:

https://www.facebook.com/barbrodesign/

https://www.etsy.com/shop/BarbrodesignShop

Amennyiben szeretnétek kipróbálni a Barbro termékeket, lehetőségetek van kendőkölcsönzésre a Kendőország Facebook oldalon keresztül. https://www.facebook.com/kendokolcsonzo/?ref=br_rs

 

While learning more and more about baby wearing, I meet Wahms' newer and newer brands in life and on Facebook. Barbara Fóris' products are outstanding on the Hungarian market: whenever you see one, you realize immediately, "Yes, it is a Barbro!" Barbi does not make only woven wraps, but we can choose beautiful accessories and clothes from her shop on Etsy.

 

I have just received a ring sling, 95% of cotton and 5% of lurex. Since it is a hand-made woven wrap, it is unbelievably soft, the warp thread gives us the marital ambiance of the coral reefs , the blaze of the lurex thread depicts the sun shining on the surface of the sea. The wrap arrived ready-to-wear, in a unique bag, so I could try it on immediately. In the picture I tied a babywearing demo doll of 8 pounds; it is a really handy and easy-to-tie piece.

 

The wrap was made with the method called "semi custom", meaning that the customer joins a ready-made weft, so the basic colours and the design are given, but the maker weaves it with a chosen thread. The time of completition shortens, however one may get a unique piece of work. The ring sling called Lagune was woven with a thread of changing colours from dark blue to green, thus its colour is different in every inches.

 

Evaluation:

The wrap was made in a hign quality according to my taste and wishes, within two months of my purchase. The maker reacted quickly and nicely, the parcel was bound neatly, and arrived safe and sound on scheduled time.

 

 

Contacts of the maker:

https://www.facebook.com/barbrodesign/

https://www.etsy.com/shop/BarbrodesignShop

 

If you want to try any product of Barbro, you may rent a wrap on the Facebbok page called Kendőország: https://www.facebook.com/kendokolcsonzo/?ref=br_rs

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1113730210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása